Wij zetten jouw webshop online zodat je weer producten kan verkopen!

Jouw basic webshop snel én betaalbaar online. Geen eenheidsworst, maar op maat van jouw noden. Zo kom je beter door de Corona-crisis!

Vraag nu jouw gratis offerte, en maak gebruik van onze tijdelijke korting!

Je krijgt de FULL webshop-versie aan het BASIC-tarief zolang de Coronamaatregelen van kracht zijn. Momenteel tot 19 april.

Dat het Corona-virus voor een tsunami aan problemen zorgt bij ondernemers, is een open deur intrappen.
Gelukkig biedt elke crisis ook weer een waaier aan opportuniteiten!

Hoe ga jij om met de sluiting van jouw zaak?

 

Toegegeven, wanneer je zaakvoerder bent van een restaurant, een kledingwinkel, of –godbetert- een kapperszaak, dan is de moed je de voorbije dagen wellicht al een paar keren in de schoenen gezakt. Je zou natuurlijk geen ondernemer geworden zijn, als je je door zo’n virusje op je kop laat zitten. En dat blijkt, want honderden lokale handelaars zoals jij vonden recent de weg naar een partnership met Bol.com om er hun eigen webshop te openen. Een volledig e-commerce platform, kant en klaar, zelfs de verzending nemen ze uit je handen, als je dat wil. Daar hangt natuurlijk wél een prijskaartje aan vast.

Bol is dan wel een snelle oplossing zonder een échte opstartkost, maar je zit dus tussen al je concurrenten op hetzelfde marktplein… en dat heeft natuurlijk voor- en nadelen. Niet evident als je niet gewend bent op die manier te concurreren (lees: op prijs).

Ga uit van je eigen sterkte – zorg dat je online doet wat je offline deed!

 

Wat je niet mag vergeten als lokale handelaar is dat jij jouw trouwe publiek al hebt opgebouwd… en dat je je eigen kracht om zelfs internationaal jouw producten te slijten best niet onderschat.

Veel handelaars hebben vandaag nog geen eigen webshop. Sommigen zelfs geen eigen website, meestal omdat ze het ook niet echt nodig hebben (ze zetten in op een fysieke locatie). Ze hebben wel een Instagram of Facebook-pagina, maar daar stopt het dan. Het probleem kan je nu dan voelen: je hebt natuurlijk geen onmiddellijk antwoord op een ongeziene mega-crisis als deze… het is ook niet te voorspellen dat je zo lang je zaak moet sluiten met alle gevolgen van dien.

Een typische reactie is dan stoppen, besparen, terugplooien… Toch is de omgekeerde beweging wat het meeste succes zal oogsten.

Zoals het vaak gaat in crisistijd, zijn het diegenen die NU schakelen, investeren en op zoek gaan naar alternatieve manieren van ondernemen die aan een rotvaart uit de crisis zullen komen. Dat is een patroon wat je in elke crisis opnieuw de kop ziet opsteken.

Dus, upgrade je website, lanceer je eigen webshop, optimaliseer je communicatiekanalen (mail, social media, zoekmachines, …) en activeer je bestaande klantenbestand. Veel kans dat zij jouw zaak genegen zijn en niet ten onder willen zien gaan, en dat ze zelf wat aankopen zullen doen en hun vrienden, familie daartoe ook zullen aanzetten. Dàt is lokaal winkelen omgezet in een digitaal verhaal.

Allemaal goed en wel, hoor ik je zeggen, maar zo’n shop kost bakken geld om te laten ontwikkelen én het duurt te lang voordat die online staat… dan is de crisis al voorbij, en heb ik dat niet meer nodig! Dat klopt niet helemaal: ook na de crisis ga je de vruchten plukken van een digitale tegenhanger van je zaak. Daarom willen wij onze duit in het zakje doen om alle ondernemers te helpen die het nodig hebben.

Cochons Créatifs helpt ondernemers snel online te verkopen!

 

Wij ontwikkelen jouw basic webshop op korte termijn aan een betaalbaar tarief. Een soort Corona-korting, zeg maar. We bezorgen jou dezelfde dag nog een offerte en spreken met jou dan een termijn af waarbinnen de website/shop klaar moet zijn. Via video-calls en chats ondersteunen we jou zodat je binnen de kortste keren weer operationeel bent met je zaak, maar dan volledig digitaal!

Laat van je horen, dan helpen we jou graag verder!

Dan zien we jou graag terug, met een gezond bedrijf, aan de andere kant van dit verdraaide virus.

 

Oh ja, en blijf in uw kot!