RiskMatrix, een groep ‘Smart Technology’-bedrijven in België, versterkt het communicatieteam met een nieuwe communicatie- en marketingmanager: Kevin Logist. De groep ontwikkelde de laatste jaren heel wat geavanceerde technologie rond logistieke processen (REGO & CURA), slimme digitale software (SAFOX) en security-gebaseerde drone-innovaties (DroneMatrix).

Logist gaat de uitdaging aan om de communicatiestrategie van de groep verder op de rails te zetten en ondersteuning te bieden voor het online digitale verkoopproces. Hij verdiende in het verleden zijn sporen als hoofdredacteur van het ‘Ondernemers’-magazine bij Voka – Kamer van Koophandel en leerde de drone-industrie van dichtbij kennen als Community & Innovation Manager van EUKA, de Vlaamse Dronefederatie.

Frank Vanwelkenhuyzen (CEO van RiskMatrix): “We kijken uit naar deze samenwerking, omdat Kevin de steeds evoluerende en groeiende technologie-industrie en dus ook ons bedrijf heel erg goed kent. Hij zal ons helpen de innovatieve boodschap van RiskMatrix te verspreiden!”

Kevin Logist: “Ik kijk ernaar uit om het verschil te maken bij RiskMatrix. Het was hun innovatie-drive en hun passie voor slimme technologie die me ervan overtuigden om deze uitdaging aan te gaan.”

Een eerste stap is al gezet met de lancering van vernieuwde bedrijfs- en productwebsites gebouwd door het webbureau van Logist, LEANA. Nieuwsgierigen kunnen alvast een kijkje nemen op www.riskmatrix.be.

Bekijk nog meer van onze realisaties.