Een greep uit ons werk

01

RiskMatrix / DroneMatrix

Voor de Limburgse RiskMatrix-groep namen we het volledige website-portfolio onder handen binnen de bestaande huisstijl. De content werd gemaakt en waar nodig herschreven in verschillende talen. Naast de groepswebsite werd ook de webstek van het dochterbedrijf DroneMatrix en die van de productlijnen SAFOX en REGO-CURA aangepakt.

02

R-Consulting

Voor de firma R-Consulting van Danny Vandormael namen we de hele huisstijl onder handen: we maakten een nieuw logo en een nieuwe website. Het resultaat is een gerichte webstek, die vooral moet informeren. Er werd bewust gekozen om geen blog te implementeren en te focussen op de meerwaarde waarvoor men op de diensten van R-Consulting een beroep kan doen.

R-Consulting

03

Cycling Is My Life

Voor Jochen Colla maakten we de website en de huisstijl van Cycling Is My Life. Jochen vatte het idee op om tijdens een driedaagse trip geld in te zamelen voor Kom Op Tegen Kanker. Naast een logo, de website en het opzetten van de verschillende social mediakanalen, verzorgden we ook de volledige blog én de aftermovie waarbij het verzamelde bedrag werd bekendgemaakt.

Cycling Is My Life

04

Demo-Spel

In opdracht van het Leuvense bordspellencafé Demo-Spel maakten we deze folder die het midden hield tussen een klassieke reclamefolder en een redactioneel magazine. Deze eindejaarsfolder werd in ca. 10.000 exemplaren verdeeld over heel Vlaanderen voor een aantal collega-spellenwinkels uit Gent, Zottegem, Zonhoven en Aalst via Bpost.

05

Annelies Minimaliseert®

Voor dé opruimcoach en minimalisme-goeroe van Vlaanderen maakten we twee zeer minimalistische websites. De content werd door Annelies zelf geschreven, maar de logo’s van zowel Annelies Minimaliseert® al de Professional Organizer Academy zijn van onze hand. Voor de verkoop van haar bestsellerboeken, maakten we een e-commerce platform waar zowel fysieke exemplaren als digitale downloads kunnen gekocht worden.

06

opgewekTienen / Kweikersparade

Het Tiense vrijwilligersplatform opgewekTienen bestond in 2019 precies 10 jaar. Naast de oorspronkelijke website in 2009, maakten we ook de nieuwe site naar aanleiding van het tienjarige bestaan én het winnen van een Ultima (Vlaamse cultuurprijs) het jaar voordien. Daarnaast hebben we ook een eenvoudige pagina opgezet voor de Kweikersparade in 2020.

07

C2Y - Close 2 You

Voor de IT-specialisten uit Sint-Truiden en Gingelom gingen we aan de slag met de bestaande website. De volledige content werd herschreven om het geheel wat commerciëler en aangenaam leesbaar te maken. Er werd ook gewerkt aan ‘Employer Branding‘ wat resulteerde in een mooie getuigenis van één van de medewerkers.

08

Gamealot.shop

De Vlaamse webshop Gamealot.shop verkoopt gezelschapsspellen, miniaturen, kaartspellen in Vlaanderen en Nederland. We maakten een webshop met automatisch betaal- en verzendsysteem, waardoor de bezoekers onbezorgd hun spellen kunnen bestellen. Daarnaast verzorgen we ook de social media en de blog op deze website.

09

3D-SafeGuard Vlaanderen

Voor de Vlaamse component van het Europese 3D SafeGuard-project organiseerden we in samenwerking met DroneMatrix een slotevent op DronePort waarbij er enerzijds de volledige praktische kant moest uitgewerkt en opgevolgd worden en anderzijds een sterke eventwebsite én een demo-film voor de drone-applicatie moest gemaakt worden. Hiervoor werkten we samen met het Waalse Lapino Albino

10

Demo-Spel

Voor het spelcafé Demo-Spel in Leuven verzorgen we maandelijks de nieuwsbrief die verstuurd wordt naar een 2000-tal abonnees. Met slecht een paar woorden input gaan we aan de slag om e-mails op te stellen met impact. We spelen in op wat er leeft in de sector en bereiken bij de klanten een verhoogd engagement door het authentiek gebruik van humor.

11

Ad hoc opdrachten

We zijn ook steeds in te schakelen voor kleinere opdrachten. We zijn jouw one-stop-shop: een eenvoudig logo, een persbericht en een bijhorende up-to-date perslijst, een artikel voor jouw magazine of gewoon teksten nalezen en/of vertalen… we kunnen het allemaal!

Samen een mooi verhaal vertellen?
Geef ons een seintje!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen met veel plezier contact met je op! Een vrijblijvende babbel (mét cappuccino) en even bekijken of er een professionele klik is. En dan samen in de modder rollen (want dat doen varkens graag)!