Cochons Créatifs… c’est quoi?

Creatieve content op maat

Cochons Créatifs is opgericht als onderdeel van LEANA door Kevin Logist in 2017. Na 10 jaar als hoofdredacteur bij Voka en een aantal jaren gewerkt te hebben als innovatie-expert aan de wieg van de drone-industrie, werd één en ander hem erg duidelijk. Bedrijven en kmo’s hebben geen nood aan technische ‘mumbo jumbo’ maar wél aan duidelijke communicatie met hun klanten, partners en (potentiële) investeerders.

Een transparant kostenplaatje en een betaalbare website waar achteraf ook iets zinvols mee gedaan wordt: dát is waar onze varkens voor staan. Knor!

Bekijk hieronder alvast met welke diensten we jou kunnen helpen!

Je nieuwe website bouwen

Je moet je boodschap natuurlijk ergens kwijt. Een website maken wij voor jou in een handomdraai – volgens jouw smaak en met alle up-to-date technische vereisten die je mag verwachten van een moderne website.

Een merk op de kaart zetten

Een website alleen is vandaag niet meer genoeg. Je moet iets te vertellen hebben wat kan verspreid worden bij jouw potentiële klanten. Wij helpen jou met het detecteren en opzetten van de juiste (social) media-kanalen.

De juiste content, op de juiste plaats

Bij Cochons Créatifs zijn we meesters in het vertellen van verhalen die blijven hangen. Jouw technologische innovatie in een notendop of gewoon de passie van het familiebedrijf overbrengen? Graag!

w

Jouw boodschap verstaanbaar maken

Een pracht van een product of dienst en je krijgt het aan niemand op een vlotte manier uitgelegd? Geen nood. Iets ingewikkeld kort en bondig aan een breed publiek verstaanbaar maken, doen we ondertussen als de beste.

Je webwinkel snel en betrouwbaar online

Op zoek naar een manier om online te verkopen? Wij bouwen jou een performante webwinkel met geautomatiseerde betalingsmogelijkheden en verzendopties. Zo kan jij zorgeloos je klanten bedienen online. 

Een externe redactie bij de hand

Interviews, bedrijfsreportage of zelfs een heel magazine: onze ervaren redactie kan je inschakelen voor opdrachten van A tot Z. Altijd al een boek willen schrijven? Dat doe je ook best met een doorwinterde redacteur aan je zij!

Wat voor jouw merk belangrijk is, is dat de boodschap die je wil uitdragen, duidelijk bij je (potentiële) klant terecht komt. Laat ons de zorgen daarover uit jouw handen nemen!

(en dat vertrouwen resulteert dan in krachtige video’s zoals hierboven – samenwerking Lapino Labino)

Wie zijn onze varkens?

Bij Cochons Créatifs ben je in goede handen. We werken samen met heel wat betrouwbare onderaannemers en freelancers, terwijl we zelf voortdurend begaan zijn met het afleveren van kwaliteit.

Kevin Logist

Kevin Logist

Chief Content Officer

Birgit Zwijns

Birgit Zwijns

Chief Bacon Officer

Jan Big

Jan Big

Chief Oink Officer

Fier op onze truffeltjes

We zijn fier op onze klanten! Daarom zetten we hen graag in de kijker op onze website. Samen met hen zetten we hun boodschap om in een krachtige boodschap via de juiste kanalen!

Samen een mooi verhaal vertellen?
Geef ons een seintje!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen met veel plezier contact met je op! Een vrijblijvende babbel (mét cappuccino) en even bekijken of er een professionele klik is. En dan samen in de modder rollen (want dat doen varkens graag)!